Αναστασία Περράκη: Οι σπόντες για τη Λάουρα Νάργες και τη συμπεριφορά στο παιδί της!

Δείτε το βίντεο

Καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Late night πήγε το βράδυ της Τετάρτης η Αναστασία Περράκη, η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου.

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στη σχέση του πρώην της με τη Λάουρα Νάργες και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης.

Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι «η μαμά σου είναι στο Survivor» και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε.

Είχα δει τη Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας εμένα τα άλλα μου περισσεύουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top