Αποκάλυψη! Η σύζυγος γνωστού τραγουδιστή θα βρισκόταν στο τζετ που συνετρίβη στην Τουρκία

Ως αεροσυνοδός

Η σύζυγος του Γκιουνέι παραλίγο στο τζετ που συνετρίβη

Μια αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τη συντριβή του ιδιωτικού αεροσκάφους το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με προορισμό τα κατεχόμενα. 

Η σύζυγος του γνωστού Τούρκου τραγουδιστή Γκιοκχάν Γκιουνέι θα βρισκόταν ως αεροσυνοδός στο ιδιωτικό τζετ,  ωστόσο λόγω προσωπικής δουλειάς δεν μπήκε τελικά στην πτήση. 

Οι δύο πιλότοι, η αεροσυνοδός και ο ένας επιβάτης του αεροσκάφους τραυματίστηκαν όταν το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση και πήρε φωτιά αμέσως.

Οι πιλότοι είχαν πάρει την απόφαση να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο λίγα λεπτά μετά την απογείωσή τους λόγω βλάβης στη μηχανή του αεροσκάφου. Πρώτα ζήτησαν άδεια για προσγείωση και αμέσως η πυροσβεστική του αεροδρομίου τέθηκε σε συναγερμό και λήφθηκαν μέτρα ασφαλείας στην πίστα. Το αεροσκάφος συρόμενο σταμάτησε 100 μέτρα πριν τα σύνορα του αεροδρομίου και το πλήρωμα με τον επιβάτη άρχισε να βγαίνει από το αεροπλάνο που καιγόταν. Το αεροδρόμιο έκλεισε για αρκετή ώρα και στον αέρα υπήρξε συνωστισμός. 

Το αεροσκάφος χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για τα γυρίσματα σειράς στην Τουρκία με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό Πετέκαγια την ώρα που ανέβαινε στο τζετ.

Από την Τουρκία, Άννα Ανδρέου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top