Την χούφτωσαν σε κλαμπ, αντέδρασε και της άνοιξαν το κεφάλι με μπουκάλι

Δημοσίευσε η ίδια τη σοκαριστική φωτογραφία από την επίθεση εναντίον της

Την χούφτωσαν σε κλαμπ, αντέδρασε, της άνοιξαν το κεφάλι

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 19χρονη Σουηδέζα σε κλαμπ της πόλης Μάλμε, καθώς δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε κλαμπ, όπου διασκέδαζε και όταν αντέδρασε, ο άνδρας που της επιτέθηκε την χτύπησε στο κεφάλι με μπουκάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η νεαρή Sophie Johansson ανέβασε στο διαδίκτυο τη φωτογραφία που τη δείχνει με ματωμένο το κεφάλι, η οποία έγινε viral.

Η ίδια περιέγραψε στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet όλα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, ενώ διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της.

Όπως είπε βρισκόταν στην πίστα του κλαμπ και χόρευε. Ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι να της τραβάει την τσάντα. Όταν γύρισε, είδε έναν 25χρονο, μυώδη άνδρα να απλώνει το χέρι του και να της γραπώνει τα οπίσθια και τα γεννητικά της όργανα.

Η 19χρονη αντέδρασε και άρχισε τον χτυπά για να την αφήσει ήσυχη, όμως εκείνος της έριξε γροθιά στο πρόσωπο. Η κοπέλα αποφάσισε να φύγει για να μη δώσει συνέχεια, όμως ο δράστης την πρόλαβε στην πόρτα και τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι μπύρας, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

«Αισθανόμουν υγρό να τρέχει στο λαιμό μου και νόμιζα ότι ήταν αλκοόλ, αλλά η φίλη μου μού είπε ότι ήταν αίμα. Έπαθα σοκ», είπε ακόμα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν ράμματα και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την επίθεση.

Η ταυτότητα του άνδρα παραμένει άγνωστη και η τοπική αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το συμβάν να επικοινωνήσει με τις αρχές για να βοηθήσει στην αναγνώρισή του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top