Camping στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη!

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Για τους περισσότερους το κάμπινγκ είναι συνώνυμο των χαλαρών διακοπών στη φύση. Όμως οι σκηνές πάνω στο έδαφος μοιάζουν πολύ ήσυχες, για τους λάτρεις της αδρεναλίνης που ονειρεύονται ύπνο με θέα τα αστέρια, κρεμασμένοι σε  βράχο ή μέσα σε σπηλιά.

Για να βρουν το τέλειο μέρος που θα εκτοξεύσει τους παλμούς της καρδιάς τους, χρειάζονται χρόνο και έμπνευση. Άλλωστε οι extreme campers, έχουν αναγάγει σε τέχνη την αναζήτηση μαγευτικών τόπων προκειμένου να βιώσουν τη φύση στο 100%. Η εμπειρία να κοιμηθείς σε αιωρούμενη σκηνή ή σε πλατφόρμα πάνω στο βράχο στις Γερμανικές Άλπεις, είναι μοναδικές.

Έναν καλό ύπνο με θέα  χρειάζονται και οι αναρριχητές , παρόλο που μπορεί να είναι στη μέση του βράχου. Λίγο πιο τολμηροί οι αναρριχητές στο πάρκο της Καλιφόρνια, που χαλαρώνουν κρεμασμένοι .. Τουρίστες στην Κίνα, που δεν πάσχουν από υψοφοβία, απολαμβάνουν τη μοναδική θέα από τα 3.500 πόδια.

Στο μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου , στο Βιετνάμ, που έχει δικό του μικροκλίμα, ριψοκίνδυνοι τουρίστες στήνουν αντίσκηνα και επιδίδονται στην εξερεύνηση, ενώ η φύση του Καναδά , αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς του είδους. Κολύμπι στα ποτάμια, ηλιοβασίλεμα στις λίμνες, θέα από το χείλος του γκρεμού. Μεγάλες συγκινήσεις προσφέρει  στους πιο ρομαντικούς η Νορβηγία αλλά και έρημος Σαχάρα.

Η Ανταρκτική δεν είναι τουριστικός προορισμός και οι λάτρεις των πολικών αναζητήσεων είναι προς το παρόν λίγοι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top