Πρόεδρος ΣΕΒ: Χρειάζεται ένα φιλικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις

«Χρειάζεται ένας συνδυασμός κυβερνητικών ενεργειών και της πρόθεσης Ελλήνων και ξένων επενδυτών να βάλουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα»

Πρόεδρος ΣΕΒ: Χρειάζεται ένα φιλικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις

«Έχει αποκατασταθεί το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας με αφορμή το συνέδριο του ΣΕΒ, με θέμα «Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας: Ο δρόμος για την Ανάπτυξη», το οποίο θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 και 12 Μαΐου.

«Το μόνο που απομένει», επεσήμανε, «είναι να υπάρξει ένα πλαίσιο φιλικό προς τις επιχειρήσεις ώστε ξένοι και Έλληνες επενδυτές να μπορέσουν να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους σε νέες επενδύσεις στην χώρα».

Σύμφωνα με τον κ. Φέσσα «χρειάζεται ένας συνδυασμός κυβερνητικών ενεργειών και της πρόθεσης Ελλήνων και ξένων επενδυτών να βάλουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα». Παράλληλα, μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας που μπορεί να δώσει περισσότερες από 50.000 καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, στα επόμενα 4 χρόνια (μέχρι το 2012) κάτι που αντιστοιχεί στο 4% του ΑΕΠ δηλαδή σχεδόν 8 δις ευρώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top