Άνοιξε το πρώτο ρετρό κινητό ζαχαροπλαστείο

Γλυκαίνει τη ζωή των μικρών και των «μεγάλων» παιδιών

Άνοιξε  το πρώτο ρετρό κινητό  ζαχαροπλαστείο

Το πρώτο κινητό ρετρό ζαχαροπλαστείο είναι γεγονός! Το έχει η 30χρονη βρετανίδα Melanie Richings και εμπνεύστηκε την ιδέα από την αγάπη που είχε για τη ταινία «Willy Wonka και το Εργοστάσιο Σοκολάτας».

Το έχει ονομάσει “Charlie’s Candy Shop” και όσοι τυχεροί το δουν μπροστά τους μπορούν να πλησιάσουν και να απολαύσουν πολλών ειδών λιχουδιές, ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και μπαστούνια γλυκόριζας.

Με αυτό το γλυκό ροζ κινητό ζαχαροπλαστείο κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γυρίσει το χρόνο πίσω αγοράζοντας μία Μπέντφορντ του 1976.

Τα δύο της παιδιά και ο σύζυγος την βοήθησαν να το διαμορφώσει κατάλληλα και να το γεμίσει γλυκά για μικρούς και μεγάλους.

Επισκέπτεται σχολεία , κεντρικούς δρόμους αλλά και παραδοσιακά χωριά ενώ η αντίδραση των μικρών παιδιών αλλά και των μεγάλων είναι εντυπωσιακή αφού της δίνουν συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα.

Η πρώην αεροσυνοδός χαίρεται που πήρε το ρίσκο και πραγματοποίησε την επιθυμία της «Ήθελα να φτιάξω το δικό μου μαγαζί, ωστόσο το κόστος του υπολογιζόταν στις 25.000 λίρες. Δεν ήθελα να αρχίσω μια επιχείρ��ση με χρέη, και έτσι αγόρασα το φορτηγάκι σε πολύ καλή τιμή. Από μικρή μου άρεσε η ταινία του Willy Wonka και εμπνεύστηκα απ’ αυτήν. Επικεντρώνομαι κυρίως στα γυμνάσια, καθώς τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι σε θέση να ξοδεύουν τα λεφτά τους. Μια φορά την εβδομάδα επισκέπτομαι τα δημοτικά σχολεία, όπου οι γονείς αγοράζουν τα γλυκά για τα παιδιά τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top