Αγγούρι 119 εκατοστών!

Βρετανίδα υποστηρίζει ότι έχει το μεγαλύτερο αγγούρι

Αγγούρι 119 εκατοστών!

Μία Βρετανίδα συνταξιούχος διεκδικεί τη δική της θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness καθώς καλλιέργησε, το μεγαλύτερο αγγούρι στον κόσμο.

Σύμφωνα με την Telegraph, το αγγούρι της Clare Pearce έχει μήκος 1 μέτρο και 19 εκατοστά σε ευθεία γραμμή, ενώ υπολογίζεται ότι εάν η καμπύλη του συμπεριλαμβανόταν στο μέτρημα, θα ήταν κατά 4 εκατοστά μακρύτερο.

Το ρεκόρ για τη συγκεκριμένη κατηγορία κατέχει εδώ και 2 χρόνια ο Frank Dimmock, το αγγούρι του οποίου έφτασε το 1 μέτρο και 5 εκατοστά.

Η 78χρονη κάλεσε εκπροσώπους από τα Guinness, για να εξετάσουν το λαχανικό της και να κρίνουν κατά πόσο θα μπορούσε να αποτελέσει νέο ρεκόρ.

«Κάποιες στιγμές μου φαινόταν σαν να ��εγάλωνε μπροστά στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καλλιεργήσει αγγούρια στο παρελθόν και δεν ήξερα πολλά γι' αυτά. Η κόρη μου επικοινώνησε με τα ρεκόρ Guinness, από όπου μας είπαν πως χρειαζόμαστε φυτοκόμο για να το εκτιμήσει», είπε η ίδια.

Η κα Pearce φύτεψε το αγγούρι της στο πίσω μέρος του σπιτιού της το Μάιο και αυτό συνέχισε να μεγαλώνει μέχρι και τον Αύγουστο, οπότε και έπεσε από το φυτό. Τότε, άλλαξε και το χρώμα του, έγινε κίτρινο, με αποτέλεσμα η οικογένεια να το κόψει σε μικρότερα κομμάτια και να το μοιράσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top