Μαζί με το ψυγείο δώρο και ένα πρόβατο!

Τι σκέφτεται κανείς για να προσελκύσει πελατεία…

Μαζί με το ψυγείο δώρο και ένα πρόβατο!

Αυτό θα πει «ευκαιρίες» εν μέσω οικονομικής κρίσης. Συνήθως γνωρίζαμε το «στις τρείς πίτσες η μια δώρο», και άλλου τέτοιου τύπου παρόμοιες προσφορές. Αλλά το ότι μαζί με ένα ψυγείο θα παίρνεις δώρο και ένα ολοζώντανο αρνάκι, ε, αυτό πρώτη φορά το ακούμε!


Η «καινοτομία»,ανήκει σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Ισραήλ, που σε κάθε πελάτη του που αγοράζει ηλεκτρικό ψυγείο, δίνει δώρο και από ένα αρνάκι. Η κίνηση αυτή, εντάσσεται στα πλαίσια της «Eid al-Adha», ενός ισλαμικού φεστιβάλ που έθιμο του είναι η σφαγή αρνιών, κατσικιών και αγελάδων, προς εξύμνηση του Αβραάμ που δέχθηκε πρόθυμα να θυσιάσει το γιό του για το Θεό.


Το συγκεκριμένο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, επωφελήθηκε της «ευκαιρίας» που του προσέφερε το έθιμο και είπε με αυτόν τον τρόπο, να προσελκύσει πελάτες. Έτσι, οποιοσδήποτε αγόραζε ένα ψυγείο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή στην τιμή των 200 δολαρίων, έπαιρνε και ένα αρνάκι έτοιμο προς σφαγή και θυσία.


Όπως είναι φυσικό, η «πρωτότυπη» ιδέα του ιδιοκτήτη δεν αγκαλιάστηκε από τις φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίες πρόλαβαν και έσωσαν όσα αρνιά δεν σφαγιάστηκαν, κρύβοντας τα σε ειδικό καταφύγιο για ζώα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top