Τεριέ φόβισε... λιοντάρι!

Έκανε τον «βασιλιά» να κρυφτεί σε δέντρο

Τεριέ φόβισε... λιοντάρι!

Σαν μικρή γατούλα κρύφτηκε σε δέντρο ένα λιοντάρι 68 κιλών που τράπηκε σε φυγή από ένα... τεριέ! Τι κι αν το σκυλάκι ήταν σαφώς πιο μικρό και 60 κιλά ελαφρύτερο; Το λιοντάρι φοβήθηκε, ενώ ο ιδιοκτήτης του τεριέ το σκότωσε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ και το λιοντάρι φαίνεται πως χάθηκε ψάχνοντας για φαγητό. Πεινασμένο καθώς ήταν βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού και εκεί βρήκε τον... μπελά του από το μικρόσωμο τεριέ!

Το σκυλάκι άρχισε να κυνηγά τον βασιλιά των ζώων μέχρι που βρήκε καταφύγιο σε ένα δέντρο, ενώ το τεριέ έμεινε κάτω από αυτό και δεν σταμάτησε να γαβγίζει μέχρι να σπεύσει στο σημείο ο ιδιοκτήτης του.

«Ο Τζακ κυνηγάει γάτες όλη την ώρα, μάλλον νόμισε πως το λιοντάρι ήταν γάτα», δήλωσε το αφεντικό του σκύλου, που βγήκε στην αυλή νομίζοντας ότι είχαν μπει κλέφτες. Ο ίδιος πυροβόλησε το λιοντάρι, ωστόσο, δεν διώκεται με βάση τον νόμο της πολιτείας.

Η σορός του λιονταριού μεταφέρθηκε στο πανεπιστήμιο της περιοχής όπου θα μελετηθεί από τους επιστήμονες, οι οποίοι επισημαίνουν ότι για να πιάσει κανείς ένα λιοντάρι χρειάζεται τουλάχιστον τρία κυνηγόσκυλα και πολύ κυνηγητό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top