Spa και λασπόλουτρα σε φυλακή της Ρωσίας

Θα μοιάζει με ινστιτούτο ομορφιάς

Spa και λασπόλουτρα σε φυλακή της Ρωσίας

Υπηρεσίες spa, λασπόλουτρα, σολάριουμ, και δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μέσω Skype προσφέρονται σε φυλακή της Ρωσίας. Την ίδια που στα κελιά της πριν από δεκαετίες άφησαν την τελευταία τους πνοή ο ανιψιός του Αδόλφου Χίτλερ και ο συγγραφέας Ισαάκ Μπάμπελ.

Γνωστή μέχρι πρότινος για τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων της, η φυλακή Butyrka της Μόσχας αλλάζει πρόσωπο.


Η επιχείρηση εξυγίανσης ξεκίνησε πέρυσι, με αφορμή τον θάνατο ενός κρατουμένου, του 37χρονου δικηγόρου Σεργκέι Μαγκνίτσκι, ο οποίος, αν και ασθενής, δεν έτυχε της απαιτούμενης ιατρικής περίθαλψης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.


Οι υπεύθυνοι μετά τη γενικότερη κατακραυγή αποφάσισαν να εξανθρωπίσουν το σωφρονιστικό ίδρυμα. Μόνο που το έκαναν με μια δόση υπερβολής.


Ο διευθυντής της φυλακής Σεργκέι Τελιατνίκοφ σχεδιάζει να προσφέρει στους κρατούμενους συνθήκες ινστιτούτου ομορφιάς! Μόνο που όπως κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της έτσι και στη φυλακή οι κρατούμενοι θα πρέπει να πληρώνουν για το σολάριουμ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top