Μεγάλος παράμεσος, μεγάλη επιτυχία!

Τι αποκαλύπτει το μήκος των δαχτύλων

Τελικά τα δάχτυλα στους άνδρες αποκαλύπτουν πολλά! Μια νέα έρευνα έρχεται τώρα να υποστηρίξει ότι το μήκος των δαχτύλων του χεριού αποκαλύπτει την προδιάθεση για επαγγελματική επιτυχία.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ ισχυρίζονται ότι όσο μακρύτερος είναι ο παράμεσος ενός ανθρώπου σε σχέση με τον δείκτη του αριστερού χεριού, τόσο μεγαλύτερη είναι η επαγγελματική επιτυχία του.


Αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τους ερευνητές, στην έκθεση του εμβρύου στην τεστοστερόνη όσο καιρό βρίσκεται μέσα στη μήτρα. Η ορμόνη αυτή θεωρείται ότι προσφ��ρει αυξημένη επιθετικότητα, αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη προθυμία για ανάληψη ρίσκου στη ζωή. Αυτή δεν είναι η μόνη έρευνα που συνδέει τα δάχτυλα του χεριού με στοιχεία της προσωπικότητας.

Οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο μήκος παράμεσου σε σχέση με τον δείκτη του χεριού είναι πιο ριψοκίνδυνοι στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες , διαθέτουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, είναι πιο επιθετικοί στις συναλλαγές τους, διακρίνονται από επιμονή και έντονο πείσμα και είναι πιο αποδοτικοί σε ανταγωνιστικά αθλήματα.

Οι γυναίκες με μεγαλύτερο μήκος παράμεσου σε σχέση με τον δείκτη του χεριού διακρίνονται για τις αθλητικές τους επιδόσεις, συχνά γίνονται εξαιρετικά επιδέξιες μουσικοί, διαπρέπουν στη λογοτεχνία και στην ποίηση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top