Πολύτεκνη σκυλίτσα

Γέννησε 17 κουτάβια

Η Ετάνα, μια σκυλίτσα ράτσας Rhodesian Ridgeback, γέννησε 17 κουτάβια. Οι ιδιοκτήτες της, στο Ebereschenhof της Γερμανίας, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το σκυλί τους έφερε στον κόσμο εννέα αρσ��νικά σκυλιά και οκτώ θηλυκά.

Η Ετάνα γέννησε το τελευταίο κουτάβι μετά από 26 ώρες. Όλα τα κουταβάκια γεννήθηκαν φυσιολογικά και είναι καλά στην υγεία τους.

Η σκυλίτσα δεν προλάβαινε να τα θηλάσει όλα και η ιδιοκτήτρια της προσπαθούσε με μπιμπερό να βοηθήσει. «Μέχρι να χορτάσει και το τελευταίο έχει ξανά πεινάσει το πρώτο», λέει η κυρία Wegemann και συνεχίζει «Τις πρώτες ημέρες κοιμόμουν μόνο 15 με 20 λεπτά και αισθανόμουν πο��ύ εξαντλημένη. Όταν μια σκυλίτσα γεννήσει τόσα πολλά κουτάβια συνήθως τέσσερα ή πέντε δεν καταφέρνουν να επιζήσουν, ωστόσο και τα δεκαεπτά της Etana χαίρουν άκρας υγείας. Αυτό είναι απίστευτο και υπέροχο» καταλήγει.

Τα ονόματα τους είναι όλα Αφρικάνικα και τα περισσότερα θα τα πουλήσουν αλλά όπως δηλώνουν μόνο σε οικογένειες με παιδιά.
Η Etana γίνεται για δεύτερη φορά «μαμά» καθώς έχει άλλα οκτώ κουτάβια από προηγούμενη γέννα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top