Μέλλουσες νυφες εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες

Λέτε να το χρειάζονται για το γάμο;

Στην Ελλάδα οι γυναίκες πριν το γάμο τους κάνουν τους απαραίτητους καλλωπισμούς: μανικιουρ, πεντικιουρ, κομμωτήριο κ.α. και στην Νότια Ισπανία μαθαίνουν μποξ και πολεμικές τέχνες.

Ναι καλά διαβάσατε! Στη Γρανάδα, όσες μέλλουσες νύφες θέλουν να αδυνατίσουν για να «χωράνε» στο νυφικό τους δεν πάνε σε κάποιο γυμναστήριο αλλά σε ένα «στρατόπεδο εκπαίδευσης» ,υποβάλλοντας τον εαυτό τους σε βαριές δοκιμασίες.

Οι γυναίκες είναι εσώκλειστες σ’ένα τεράστιο πύργο. Κάθε μέρα ξυπνάνε νωρίς το πρωί και αμέσως ξεκινάνε τη βαριά εκπαίδευση: πεζοπορία, πυγμαχία, καράτε και ξιφασκία είναι μερικές από τις δοκιμασίες.

Οι εκπαιδευτές τους δεν είναι απλοί γυμναστές αλλά πρώην πεζοναύτες. Γεγονός που αποδεικνύει πως οι γυναίκες αποκτούν στρατιωτική πειθαρχία.

Οι σύζυγοι των γυναικών, θα πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες καθώς δεν αποκλείεται με την εκπαίδευση που έχουν πάρει να τους κάνουν τουλούμι στο ξύλο. Τσάμπα δηλαδή δίνουν 3.000 ευρώ την εβδομάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top