Έργα τέχνης από ...ζάχαρη!!!

Γλυκές αμαρτίες σε απίστευτα σχήματα!!!

Έργα τέχνης από ...ζάχαρη!!!

Δεν πρέπει να είναι κάποιος απλά ζαχαροπλάστης για να φτιάξει αυτά τα αριστουργήματα, σίγουρα πρέπει να διαθέτει και ταλέντο στην γλυπτική και την ζωγραφική.

Τα γλυκά αυτά έργα τέχνης είναι δημιουργία της Karen Portaleo, η οποία έχει βαλθεί να εντυπωσιάσει και την όραση αλλά και την γεύση των πελατών της, στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Φυσικά οι τιμές δεν είναι προσιτές γι αυτό άλλωστε οι περισσότεροι από τους πελάτες της είναι διάσημοι σταρ, όπως ο Sir Elton John, η Demi Moore και γνωστός ράπερ L´il Wayne.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν η Karen προσφέρθηκε να βοηθήσει το φίλο της Stacey Eames, ο οποίος άνοιξε το Highland Αρτοποιίας στην Ατλάντα το 2005. «Κατά την πρώτη επίσκεψή μου παρατήρησα ότι δεν υπήρχε κανένα διακοσμητικό στοιχείο, έτσι ρώτησα αν θα μπορούσα ίσως να κάνω μερικά μπισκότα. Έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου», αναφέρει η Karen Portaleo στην ιστοσελίδα της.

Έχει σπουδάσει σχέδιο και δημιουργία κοσμήματος, coppersmithing, επισμάλτωση σε γυαλί και πορσελάνη στο σχολείο Penland και έλαβε πτυχίο στις Καλές Τέχνες από το College of Art Ατλάντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top