Γαμήλια τούρτα... γίγας σε σχήμα εκκλησίας - Έχει 2,5 μέτρα μήκος

Είναι ακριβές αντίγραφο ναού και έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια

Τούρτα… αριστούργημα μήκους 2,5 μέτρων σε σχήμα εκκλησίας δημιούργησε ένας ζαχαροπλάστης από το Λίβερπουλ.

Το δημιούργημά του είναι τόσο μεγάλο που χρειάστηκε πέντε ανθρώπους προκειμένου να το μεταφέρουν, ενώ του πήρε μία ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου να φτιάξει την υπερμεγέθη γαμήλια τούρτα.

Όπως θα δείτε και στο video, η γαμήλια τούρτα είναι σχεδιασμένη έχοντας εστιάσει και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι μάλιστα τόσο εντυπωσιακή που δύσκολα καταλαβαίνει κανείς με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για γλυκό.

Ο καλλιτέχνης ζαχαροπλάστης Peter Roberts, αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη γαμήλια τούρτα ήταν παραγγελία ζευγαριού που ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τονίζοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που του ζητά κάποιος να φτιάξει ένα «έργο» ανάλογου μεγέθους, αλλά ήταν η πρώτη φορά που του ζητούσαν να το κάνει ακριβές αντίγραφο της πραγματικότητας.

Όταν τελικά έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, δε χωρούσε στα κανονικά τραπέζια και έτσι χρειάστηκε να τοποθετηθεί ένα επιπλέον, ενώ οι καλεσμένοι ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι που δεν ήθελαν να τη χαλάσουν τρώγοντάς την.

Ο Peter Roberts μετά το τέλος του έργου του δήλωσε… «ανακουφισμένος», καθώς είχε αρχίσει να βλέπει τη γαμήλια τούρτα ακόμα και στον ύπνο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top