Zωγραφίζει υπέροχα έργα τέχνης στον βυθό της θάλασσας

Και δεινός δύτης και ταλαντούχος καλλιτέχνης

Ένας καλλιτέχνης από την Κούβα, ο Σάντορ Γκονζάλες, έχει ταλέντο στη ζωγραφική μόνο που δε δημιουργεί στη στεριά αλλά στον βυθό της θάλασσας.

Με μία ανάσα βρίσκεται ανάμεσα σε ιδιαίτερα ψάρια  και φανταστικές μορφές κοραλλιών.

Ο 42χρονος είχε ήδη ξεχωρίσει για τα ασπρόμαυρα σχέδια του όταν άρχισε να κάνει καταδύσεις πριν από έξι χρόνια και αισθάνθηκε εμπνευσμένος από το πείραμα να δημιουργεί υποβρύχια.

"Αυτό ξεκίνησε ως χόμπι, ως πάθος", δήλωσε στο Reuters. Ο Γκονζάλες βουτά στον βυθό έχοντας πλήρη εξοπλισμό  καταδύσεων, έχοντας στα χέρια του τον  καμβά.

Το Punta Perdiz που επιλέγει για τις δημιουργίες του είναι ένα σημείο καταδύσεων στη νότια ακτή της Κούβας, περίπου 172 χλμ. από την Αβάνα.

Η Κούβα επιδιώκει να αναπτύξει την τουριστική της βιομηχανία και το κέντρο καταδύσεων βλέπει το έργο του Γκονζάλες ως επιπλέον ισοπαλία.

"Για τους τουρίστες, είναι πραγματικά μια καινοτομία", δήλωσε ο Hector Hernandez, ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτής κατάδυσης στην περιοχή για περισσότερα από 28 χρόνια.

Ο Γκονζάλες παρουσιάζει μερικές από τις δουλειές του σε μια γκαλερί πάνω από το νερό στην Punta Perdiz και ελπίζει να αναπτύξει περαιτέρω το έργο.

Ήδη αυτός και άλλοι καλλιτέχνες εκθέτουν μερικά έργα τέχνης, που τα  αποκαλούν «υποθαλάσσια γκαλερί τέχνης».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top