Έπεσε από πανύψηλο βράχο στο νερό χωρίς να φορά σωσίβιο

Παραλίγο να τραυματιστεί άσχημα

Tην αδρεναλίνη του στο φουλ ανέβασε ο 28χρονος Nicholas Coulter. Ο ατρόμητος άντρας ανέβηκε σε έναν πανύψηλο βράχο και έπεσε στα νερά χωρίς μάλιστα να φορά ούτε σωσίβιο. Aυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τόσο τολμηρό, αφού αυτό γίνεται εδώ και δεκατρία χρόνια.

Ο Nikolas έκανε βουτιά από τη μεγαλύτερη αλπική λίμνη στη Βόρεια Αμερική όμως για πρώτη φορά κινδύνευσε να χτυπήσει σοβαρά. Τα ορμητικά νερά της λίμνης τον παρέσυραν και ο νεαρός από τις ΗΠΑ κόλλησε και δε μπορούσε να βγει έξω. Το ρεύμα ήταν πολύ ισχυρό και ο Nicholas έμεινε ακινητοποιημένος. 

Ο ατρόμητος άντρας μετά το τολμηρό του κατόρθωμα περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε και συμβούλευσε τους νέους να μην υποτιμούν τις δυνάμεις της φύσης.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο άσχημα στη ζωή μου, δεν είχα οξυγόνο και για είκοσι λεπτά δε μπορούσα να βγω από το ρέμα» είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα από την τραυματική αυτή εμπειρία που είχε, επεσήμανε πως την επόμενη φορά θα ξεπεράσει τα όρια αλλά θα φροντίσει να φοράει σωσίβιο για να είναι πιο ασφαλής. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top