Έριξε αμάξι 290.000 ευρώ σε…δέντρο

Η Lamborgini έγινε συντρίμια

 Ένας νεαρός οδηγός βρέθηκε στο Άκτον σε μια επίδειξη υπεραυτοκινήτων.  Αλλά αυτή η… επίδειξη του κόστισε.. μια Lamborgini! 

Δεν ήταν μάλλον και τόσο έμπειρος οδηγός, αφού πάτησε γκάζι στο πολλών κυβικών αυτοκίνητό του, έχασε τον έλεγχο μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, ανέβηκε πεζοδρόμιο, χτύπησε σε  δέντρο και «φρέναρε» πάνω σε έναν τοίχο.  Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει πως έγινε συντρίμμια η Lamborgini Huracan Performante αξίας 290.000 ευρώ.


Στην Κίνα, βόλτα στην πόλη Μένγκα έκανε ένας ελέφαντας, που για άγνωστο λόγο αποσπάστηκε από το κοπάδι του. Δεν άργησε να επικρατήσει το χάος στην κεντρική πόλη της Κίνας. Την ώρα που οι τοπικές αρχές κατέγραφαν την περιήγηση του τεράστιου αρσενικού ελέφαντα στις γειτονιές με drone, οι κάτοικοι είχαν κλειδωθεί στα σπίτια του, μέχρι να τελειώσει τη βόλτα του.Υπήρχαν βέβαια κι εκείνοι που είπαν να βγάλουν αναμνηστική σέλφι, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Μέσα σε 30 λεπτά, πάντως, τον χρόνο δηλαδή που χρειάστηκαν οι τοπικές αρχές για να οδηγήσουν το γιγαντόσωμο ζώο σε ασφαλές σημείο, έξω από την πόλη, καταστράφηκαν περίπου εννέα αυτοκίνητα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top