Aνεμοστρόβιλος σάρωσε το Κεντάκι

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ένας τυφώνας προκάλεσε ζημιές στο δυτικό Κεντάκι. Ο τυφώνας άγγιξε το έδαφος και πήρε μαζί του τη στέγη από μία εκκλησία που φιλοξενούσε μάλιστα κι έναν παιδικό σταθμό. 

Το βίντεο του δυνατού τυφώνα εν δράσει, που τράβηξε οδηγός αυτοκινήτου, είναι τρομακτικό. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς οι κάτοικοι περιοχών που αντιμετωπίζουν τέτοια φυσικά φαινόμενα είναι προετοιμασμένοι και προστατεύονται εγκαίρως.

Ένα μικρό αεροπλάνο παραλίγο να συγκρουστεί με οχήματα σε αυτοκινητόδρομο στον Καναδά.

Ο πιλότος φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του μικρού αεροσκάφους και προσγειώθηκε... νωρίτερα από ό, τι υπολόγιζε, σχεδόν πάνω στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε πορεία στην εθνική οδό λίγο έξω από το Τορόντο. Παρά την άτσαλη προσγείωση στο διπλανό χωράφι, και οι δύο επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο σώοι και αβλαβείς.

Μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τον σκύλο του

Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού που τυλίχθηκε στις φλόγες αψήφησε την πυρκαγιά κι έτρεξε να σώσει το σκυλάκι του.

Ο άντρας  περνάει μπροστά από τους πυροσβέστες και  τρέχει μέσα στη φωτιά προκειμένου να σώσει το σκυλάκι του. Για την πυρκαγιά ειδοποιήθηκε από έναν γείτονά του κι έτρεξε αμέσως να σώσει ό,τι μπορεί  τουλάχιστον το μικρό ζωντανό του. Και οι δύο επέζησαν με ελαφρά εγκαύματα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top