Κίνα: Αγώνας μετ’ εμποδίων για…γουρούνια

Φορούν φιόγκους, make-up και ρίχνονται στη μάχη

Μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να το γιορτάσει ένας Κινέζος αγρότης και έτσι διοργάνωσε αγώνες μεταξύ των χοίρων μιας και είναι η χρονιά τους.

Τα γουρούνια φορώντας κόκκινους φιόγκους τρέχουν και πηδούν εμπόδια. Τους αγώνες παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αρκετός κόσμος που φαίνεται να το απολαμβάνει 

Τσεχία: Αναρρίχηση σε πάγο

Ένας παγωμένος τοίχος  βρίσκεται στο κέντρο της τσεχικής πόλης Λίμπερετς. Μια παρέα φίλων αναρριχητών αποφάσισε να μετατρέψει την πλαγιά ενός πέτρινου γκρεμού έτσι ώστε όποιος θέλει και μπορεί να σκαρφαλώνει.

Ο τοίχος έχει ύψος 25 μέτρα και παραμένει ανοικτός για δυο τρεις εβδομάδες το χρόνο...Λειτουργεί στην καρδιά του χειμώνα στο ίδιο σημείο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ινδία: Το τρίκυκλο και το… μικρό του

Η αγάπη του πατέρα για τον γιό του τον έκανε να του φτιάξει ένα μικρότερο τρίκυκλο ίδιο με το δικό του και τα κατάφερε τέλεια. Όπως λέει όταν ο γιός του του ζήτησε ένα ακριβό αυτοκινητάκι του ήρθε η ιδέα να το φτιάξει ο ίδιος και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

Ρωσία: Οι κάμερες πρόδωσαν τον κλέφτη

Μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του Μουσείου ένας νεαρός κλέφτης κατεβάζει από τον τοίχο κεντρικής γκαλερί έναν πίνακα αξίας 160000 ευρώ. Κανείς από τους γύρω του δεν τον εμποδίζει να φύγει ανενόχλητος.  

Μια μέρα αργότερα ωστόσο ο κλέφτης εντοπίστηκε και ο πίνακας βρέθηκε χάρη στις κάμερες ασφαλείας της γκαλερί.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top