Mπούκαρε σε ξενοδοχείο με μπουλντόζα

Tα έκανε όλα ρημαδιό

Το θυμό του επειδή του χρώσταγαν μισθούς έδειξε με έναν ακραίο τρόπο ένας οικοδόμος που εργάζονταν σε ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ.

Τι έκανε; Μπούκαρε με την μπουλντόζα του στη ρεσεψιόν και τα έκανε όλα ρημαδιό. Μάταια τον παρακαλούσαν να σταματήσει. Εκείνος δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος του χρώσταγαν 600 λίρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Όλα αυτά συνέβησαν την ημέρα που υποτίθεται ότι θα ολοκληρωνόταν η κατασκευή του ξενοδοχείου.
 
Η λιμουζίνα του Πούτιν

Μία υπερπολυτελή λιμουζίνα χρησιμοποιεί ο Πούτιν. Το υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την κατασκευή της το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Tο βίντεο παρουσιάζει τα στάδια κατασκευής της προεδρικής λιμουζίνας, έχει τίτλο "Πώς δημιουργήθηκε η «Aurus»" και  αναρτήθηκε στο κανάλι youtube του υπουργείου.

Πρώτος επιβάτης της λιμουζίνας ήταν ο Βαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος την οδήγησε για να μεταβεί στην τελετή της ορκωμοσίας του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 7 Μαΐου του 2018. Ο πρόεδρος Πούτιν έκτοτε χρησιμοποιεί συστηματικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top