Ο κροκόδειλος πήγε… παραλία

Πανικός για τους λουόμενους

Τον τρόμο έσπειρε ένας κροκόδειλος σε παραλία στην Κολομβία. Οι λουόμενοι τον είδαν να ξεπροβάλλει ξαφνικά από τους θάμνους και να κατευθύνεται προς  το μέρος τους. 

Όπως ήταν φυσικό άρχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν. Κάποιοι πιο τολμηροί πάντως μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο.

Ο κροκόδειλος παρέμεινε ακίνητος στην άκρη της παραλίας χωρίς να πειράξει κανέναν. Η παραλία  Τayrona βρίσκεται μέσα στο εθνικό πάρκο της περιοχής.

Διάσωση ελαφιού από το χιονιά 

Δύο υπάλληλοι του σιδηροδρομικού δικτύου στην Αυστρία εντοπίζουν με δυσκολία σκεπασμένο σχεδόν ολόκληρο ένα μικρό ελαφάκι.

Το είχε καταπλακώσει μια χιονοστιβάδα. Αμέσως με τα φτυάρια τους αρχίζουν να σκάβουν για να απεγκλωβίσουν το άτυχο ζώο. Περνούν μερικές δραματικές στιγμές μέχρι να διαπιστώσουν ότι είναι ζωντανό και τελικά τα καταφέρνουν. Το απελευθερώνουν και το μικρό ελαφάκι αρχίζει να τρέχει και πάλι στο χιονισμένο δάσος.

Εντυπωσιακές είναι και οι εικόνες που μας έρχονται από παγωμένο ποταμό στο Μέιν των Ηνωμένων πολιτειών 

Είναι τραβηγμένες με drones ληφθεί με drone και είναι κομμάτια πάγου που στριφογυρίζουν σχηματίζοντας  έναν τέλειο κύκλο στον ποταμό  Presumpscot στο Γουέστμπρουκ του Μέιν. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top