Οδηγούσε στην Εθνική στο αντίθετο ρεύμα

Αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την κυκλοφορία έκλεισαν το δρόμο

Άναυδος άφησε τους πάντες ένας μεθυσμένος οδηγός στη Μ. Βρετανία μιας και δεν αντελήφθη ότι οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού. 

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τον δρόμο από τις κάμερες ασφαλείας σταμάτησαν την κυκλοφορία. Λίγο αργότερα του έκλεισαν τον δρόμο και το συνέλαβαν. Τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ 4 φορές πάνω από το κανονικό.

Αστυνομικοί το έριξαν στον χορό.

Δύο αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία σε εμπορικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν είδαν μπροστά τους μια ομάδα παιδιών να κάνει το δικό της χορευτικό σόου όχι μόνο δεν τα σταμάτησαν αλλά άρχισαν να χορεύουν μαζί τους κάνοντας επίδειξη των χορευτικών τους ικανοτήτων.

 Το παράξενο είναι ότι το συγκεκριμένο βίντεο το ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter η τοπική αστυνομία, θέλοντας προφανώς να ενισχύσει την εικόνα της.

Χιονισμένο Τοπίο στον Άρη

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος  έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή φωτογραφία ενός αρειανού κρατήρα με πάγο στο εσωτερικό του, ο οποίος δείχνει σαν να είναι γεμάτος με φρέσκο χιόνι. Πρόκειται για τον μεγάλο και βαθύ κρατήρα Κορόλεφ (φέρει το όνομα του «πατέρα» της σοβιετικής αεροδιαστημικής τεχνολογίας Σεργκέι Κορόλεφ), διαμέτρου 82 χιλιομέτρων, κοντά στο βόρειο πόλο του 'Αρη. Στο εσωτερικό του κρατήρα έχει συσσωρευτεί πάγος διαμέτρου 60 χιλιομέτρων και πάχους 1,8 χιλιομέτρων. Ο πάγος είναι μόνιμος στον κρατήρα, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «παγίδα ψύχους», επειδή παγιδεύει παγωμένο αέρα και έτσι εμποδίζει το λιώσιμο των πάγων, ακόμη και στη διάρκεια του εξάμηνης διάρκειας καλοκαιριού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top