Γυναίκα άφησε το παιδί της σε «λάθος» μπαμπά

Ψαράς σώζει ελάφι από σκύλο

Σοκ προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες  βίντεο που δείχνει γυναίκα να εγκαταλείπει ένα 2χρονο αγόρι στο κατώφλι ενός σπιτιού. Της ζήτησε να αφήσει το παιδί στο σπίτι του πατέρα του αλλά αυτή έκανε λάθος σπίτι. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκατάλειψη του ανήλικου.

Στη Φλόριντα ένας σεσημασμένος οδηγός προκαλούσε καθημερινά τροχαία ατυχήματα

Η Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές βοήθησε να εντοπισθεί η γυναίκα και να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της πράξης της. 

Όπως απεδείχθη επρόκειτο για φίλη της μητέρας του παιδιού η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο συγκεκριμένος ήταν υπεύθυνος για πολλές παραβιάσεις του και πλέον για καλή τύχη των πολιτών και οδηγών  έπεσε μόνος του πάνω σε περιπολικό.

Όπως ήταν φυσικό μετά από δε θα συνεχίσει να παρανομεί. Οι αρχές μάλιστα ενημέρωσαν τους μοτοσικλετιστές να αισθάνονται ασφαλής  μετά την  σύλληψη του.

Ψαράς σώζει ελάφι από σκύλο 

Στην λίμνη Τεξόμα στην Οκλαχόμα ένας άνθρωπος σώζει ελάφι που παραλίγο να πνιγεί... 

Το πανέμορφο θηλαστικό έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να σωθεί και η αιτία είναι το κυνηγητό που δέχθηκε από ένα σκύλο ο οποίος από το φόβο του προφανώς άρχισε να γαβγίζει και να κυνηγάει το ελάφι, το οποίο τράπηκε σε φυγή. 

Ένας ψαράς όμως που βρισκόταν εκεί παρακολούθησε όλο το σκηνικό και βοήθησε το ελάφι απομακρύνοντας τον επίσης φοβισμένο αγριεμένο σκύλο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top