Μετεωρολόγος παρουσίασε τον καιρό με το μωρό στην…πλάτη

Πώς αντέδρασε το μωρό στα φώτα

Εξέπληξε το κοινό τηλεοπτικού καναλιού στις ΗΠΑ ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε τον καιρό η νεαρή μετεωρολόγος του. 

Η κοπέλα εμφανίστηκε στο στούντιο και παρουσίασε τον καιρό έχοντας στην πλάτη σε ειδικό σάκο τον μόλις ενός έτους γιο της.

Ο μικρός μάλιστα δείχνει να μην ενοχλείται από τα φώτα και την κίνηση της μητέρας του και συνεχίζει να κοιμάται. 

Η παρουσιάστρια του καιρού εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους που την ρώτησαν ότι πήρε τον μικρό στην παρουσίαση για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρες. 

Τρυφερό είναι και το επόμενο θέμα όμως και αφορά ένα ορφανό... μαϊμουδάκι

Ένα ορφανό μαϊμουδάκι περιέθαλψε μία κοπέλα στο Λάος και εκείνο δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του. Σκαρφάλωσε στο κεφάλι της και προσπάθησε να κρατηθεί από τα μαλλιά της.

Ακόμη κι όταν αυτή δείχνει να πονάει εκείνο συνεχίζει να στριφογυρίζει στο πρόσωπό της. Ίσως χαίρεται γιατί νιώθει την τρυφερότητα της μαμάς που του λείπει ή πάλι απολαμβάνει τις λίγες στιγμές έξω από το κλουβί. 

Σάλο προκάλεσε μια αεροπορική επίδειξη στην Αυστραλία

Αρκετά χαμηλά πέταξε ένα γιγαντιαίο πολεμικό αεροσκάφος  ανάμεσα στους Ουρανοξύστες του Μπρισμπέιν με αποτέλεσμα πολλοί να τρομάξουν. 

Όπως είπαν κάποιοι κάτοικοι δεν γνώριζαν ότι πρόκειται για αεροπορική επίδειξη και τρόμαξαν καθώς τους έφερε στη μνήμη εικόνες από την εντεκάτη Σεπτεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση πάνω οι εικόνες είναι εντυπωσιακές. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top