Tραυματισμένος σκύλος πήγε μόνος του στα…επείγοντα

Έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε

Μόνος του στα επείγοντα νοσοκομείου  μπήκε κουτσαίνοντας από το αριστερό του πόδι ένας σκύλος. 

Σύμφωνα με την Χουριέτ το ιατρικό προσωπικό μετέφερε το σκυλάκι στα επείγοντα περιστατικά και το περιέθαλψε με έναν επίδεσμο. Εκείνο μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. 

Τι κι αν χρειάζεται πολύ κόπο και χρόνο για να τα φτιάξει, ο Ελβετός καλλιτέχνης Ουρς φιλοτεχνεί γλυπτά από κερί για να τα λιώσει. 

Ο Ουρς βάζει φυτίλια σε στρατηγικά σημεία, έτσι ώστε να λιώσει ομοιόμορφα το γλυπτό, ενώ έχει τοποθετήσει το τελευταίο του δημιούργημα σε βιτρίνα γνωστής γκαλερί με σκοπό να χάνεται σιγά σιγά μπροστά στα μάτια των περαστικών. Θα χρειαστεί περίπου δύο μήνες για να λιώσει και ο λόγος που το κάνει είναι για να μας θυμίσει, όπως λέει, ότι η ζωή, η ομορφιά και η τέχνη είναι περαστικές. 


Το Υπουργείο αρχαιοτήτων ανακοίνωσε, Ελένη,  ότι το άγαλμα του μυθικού αυτού τέρατος, με κεφάλι ανθρώπου και σώμα λιονταριού, είναι κατασκευασμένο από ψαμμόλιθο. Πιθανολογούν ότι χρονολογείται από την ελληνιστική περίοδο και τη δυναστεία των Πτολεμαίων. 

Η σφίγγα έχει ύψος 38 εκατοστά και βρέθηκε τυχαία, κατά τη διάρκεια εργασιών για την άντληση υδάτων από τον φαραωνικό ναό Κομ Όμπο στην πόλη του Ασουάν. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top