Στη μάχη κατά του πλαστικού και οι Βρετανοί

Ιδιοκτήτης Cafe έφτιαξε καλαμάκια από μακαρόνια

Στη μάχη κατά του πλαστικού και οι Βρετανοί

Η κυβέρνηση της Βρετανίας θέλει να ξεκινήσει  μάχη κατά του  πλαστικού  μέχρι το τέλος του χρόνου και ειδικότερα  στα πλαστικά καλαμάκια, τους πλαστικούς αναδευτήρες ποτών αλλά και στις πλαστικές μπατονέτες για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις παγκοσμίως», δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέι.

To «Shakes Ice Cream Cafe», δίνοντας το καλό παράδειγμα  αποφάσισε να σερβίρει τα µίλκσεϊκ με καλαμάκια που είναι φτιαγμένα από μακαρόνια!

Ο ιδιοκτήτης του παγωτατζίδικου Karren Watson έφτιαξε καλαμάκια από μακαρόνια με την ίδια διάμετρο που έχουν τα πλαστικά.

Οι θαμώνες  δηλώνουν ενθουσιασμένοι  με την ιδέα και ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media πίνοντας δροσιστικά ροφήματα με τα καλαμάκια από μακαρόνια.  

«Eίναι λειτουργικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Και το πιο σημαντικό δεν αλλοιώνουν την γεύση των ροφημάτων» σημείωσε ο ιδιοκτήτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top