Παγάκια με την προτομή του Τραμπ!

Μπορεί για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να μην λιώνουν οι πάγοι στους Πόλους, αλλά λιώνει ο ίδιος ως παγάκι!

Παγάκια για το ποτό σας με την προτομή του Τραμπ!

Οι απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι γνωστές. Γι αυτόν, η κλιματική αλλαγή είναι συνωμοσία των Κινέζων για να πλήξουν την ανταγωνιστικότητα των ΗΠΑ. Επόμενο ήταν να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Για να διασκεδάσουν τις ανησυχίες τους για το περιβάλλον οι Νεοζηλανδοί Σκοτ Κέλι και Μπεν Πόλκινχορν αποφάσισαν να μας «βοηθήσουν» να πνίξουμε τις έγνοιες μας στο ποτό. Με το να χρησιμοποιούμε ως παγάκια μικρές προτομές του Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να μην λιώνουν οι πάγοι στους Πόλους, αλλά λιώνει ο ίδιος ως παγάκι!

«Σκεφτήκαμε ότι αν δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε τα μυαλά αυτού του ανθρώπου, ας πούμε τουλάχιστον κάτι» δήλωσε ο Πόλκινχορν.

Έχοντας προϊστορία στη διαφήμιση, οι δυο φίλοι ζουν και δουλεύουν μαζί στο Λονδίνο. Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας τους είναι κύβοι με την όψη του Αμερικανού Προέδρου (από 100% ανακυκλούμενη σιλικόνη), ώστε το κεφάλι του Τραμπ να «δροσίζει» τις σκέψεις μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top