Κόλλησε το αμάξι της στο... τσιμέντο!

Τι κι αν υπήρχε προειδοποιητική πινακίδα;

Είναι μετά να μην βγαίνουν αστεία και αρνητικά σχόλια για τις γυναίκες οδηγούς; Κοτζάμ πινακίδα «προσοχή, υγρό τσιμέντο» είχε μπροστά της... εκεί πήγε και έπεσε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, που κατάφερε να κάνει το αμάξι της να κολλήσει!

Τι κι αν γίνονταν έργα στον δρόμο; Τι κι αν υπήρχαν πινακίδες, κορίνες κτλ προειδοποιητικά; Η μανδάμ μάλλον νόμιζε ότι αυτά ήταν για τους υπόλοιπους οδηγούς... Άραγε φταίει το ότι είναι δικηγόρος, το ότι οδηγά χλιάτο αμάξι ή το ότι... μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά;

Έστριψε λοιπόν η δικιά σου και... τσουπ (!) κόλλησε στο μπετόν! Εργάτης τηλεφώνησε και ειδοποίησε τις αρχές, ώστε να έρθει κάποιος να ξεκολλήσει οδηγό και αμάξι.

Μετά από επιχείρηση 20 λεπτών, το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε και οι εργάτες άρχισαν να φτιάχνουν από την αρχή όσα τους χάλασε η απρόσεχτη οδηγός.

Οι φωτογραφίες από το συμβάν κάνουν τον γύρο του κόσμου και προκαλούν γέλιο αλλά και ποικίλα σχόλια... Ειδικά το γεγονός ότι η οδηγός παρέμενε στο αμάξ�� καθ’ όλη την διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού μόνο ερωτηματικά προκαλεί. Να δείτε που περίμενε να στεγνώσει το τσιμέντο, για να μην λερώσει τις γόβες της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top