Δίδυμες διαφορετικού χρώματος στο εξώφυλλο του National Geographic

Tα δύο κορίτσια γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και πολεμούν τον ρατσισμό

Η Μίλι και η Μάρσια θα μπορούσαν να είναι συμμαθήτριες ή κολλητές. Στην πραγματικότητα όμως είναι αδερφές και μάλιστα δίδυμες. Η μητέρα τους είναι καυκάσια και ο πατέρας τους κατάγεται από τη Τζαμάικα.

Με τη φωτογράφιση τους για το εξώφυλλο του National Geographic τα κορίτσια γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και πολεμούν το ρατσισμό.

Η Μάρσια και η Μίλι είναι ετεροζυγωτικά δίδυμα. Δυο ωάρια γονιμοποιήθηκαν από δυο διαφορετικά σπερματοζωάρια. Ως αποτέλεσμα, τα έμβρυα μοιράζονται το 50 τοις εκατό του ίδιου DNA μεταξύ τους. Οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα διαφορετικού χρώματος ήταν μόλις μία στο εκατομμύριο.

Η Λούσι και η Μαρία Εϊλμερ επίσης από την Αγγλία, είναι δίδυμες. Η μια έχει λευκό δέρμα και κόκκινα μαλλιά. Η άλλη σκούρο δέρμα και μαλλιά.

Δύσκολα πιστεύει κανείς πως τα δυο κορίτσια είναι αδερφές.Οι δίδυμες δεν διαφέρουν μόνο στην εμφάνιση τους αλλά και στα γούστα τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top