Νεόνυμφοι από τη Βρετανία διεκδικούν τον τίτλο του πιο γκαντέμικου ζευγαριού

Δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα την ημέρα του γάμου τους και έχασαν και τις αποσκευές τους

Η Γκάμπι  ζούσε το όνειρό της δίπλα στον αγαπημένο της Ντάνιελ . Ο γάμος τους ήταν όπως τον είχε φανταστεί μέχρι που χτύπησε ο συναγερμός και το  Brighton Grand Hotel έπρεπε να εκκενωθεί.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας δέχθηκαν ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα. Αμέσως ζήτησαν από τους νεόνυμφους και τους 218 καλεσμένους  να αφήσουν τον γάμο και να πάνε σε ένα ασφαλές ξενοδοχείο της περιοχής.

Μετά από αρκετές ώρες αναμονής  και ταλαιπωρίας τελικά  έγινε η κυρία του κυρίου..  χορεύοντας το τραγούδι ¨ I Would Do Anything For Love¨. 

Ιστορία τρόμου το ταξίδι του μέλιτος!  Έχασαν τις αποσκευές τους

Η κακοτυχία τους δεν σταμάτησε εκεί . Εφιαλτικό ήταν και το ταξίδι του μέλιτος . Ο καιρός τους τα έκανε θάλασσα. Όταν έφτασαν από το Λονδίνο  στη Νέα Υόρκη  , έμειναν 5 ώρες κλεισμένη μέσα στο σταθμευμένο  αεροσκάφος. Οι αποσκευές τους είχαν χαθεί.

Έκαναν βόλτα στην παγωμένη Νέα Υόρκη και τους -17 βαθμούς κελσίου. Αγόρασαν ρούχα αξίας 300 ευρώ για να ζεσταθούν και ειδικά η Γκάμπι η οποία είναι 7 μηνών έγκυος. Την επομένη πλήρωσαν 120 ευρώ για να μεταφερθούν στο αεροδρόμιο και να παραλάβουν τις βαλίτσες τους  μόνο που είχαν σταλθεί πίσω στο Λονδίνο.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top