Ο 6χρονος Ryan κέρδισε πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ από το YouTube – Η απλή συνταγή της επιτυχίας του

Εκατομμυριούχος από τα γεννοφάσκια του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15:32

Μπορεί να μην έχει μάθει ακόμα καλά καλά να… μιλά, αλλά έχει βγάλει λεφτά για να ζήσει όλη του τη ζωή.

Για τον 6χρονο Ryan (το επίθετό του δεν έχει γίνει γνωστό) ο λόγος, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος ακολουθώντας μια πολύ απλή «συνταγή επιτυχίας».

Ποια είναι αυτή; Η οικογένειά του τον τραβούσε σε video να ξετυλίγει δώρα της ηλικίας του, τα δοκιμάζει και λέει τη γνώμη του για το καθένα. Τόσο απλό. Στη συνέχεια, ανέβασε το video στο κανάλι του Ryan στο YouTube, με το όνομα RyanToysReview.

Χαρακτηριστικό είναι ότι περίπου 800 τέτοιου είδους video είναι «ανεβασμένα» στο YouTube, αριθμώντας πάνω από 8 εκατομμύρια views.

Κάπως έτσι, ο 6χρονος Ryan έχει σκαρφαλώσει στην 8η θέση της κατάταξης του περιοδικού Forbes, με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers του κόσμου.

Οι γονείς του Ryan λένε ότι το παιδί τους εμπνεύστηκε παρακολουθώντας άλλα παιδιά και προγράμματα στο youtube και ήθελε να κάνει το ίδιο. «Μια μέρα με ρώτησε ‘πώς και δεν είμαι στο YouTube, όταν βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα παιδιά; Έτσι αποφασίσαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Τον πήγαμε σε ένα κατάστημα όπου πήρε το πρω΄το του δώρο και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό», ανέφερε η μητέρα του.

Όσο για το πώς ξεκίνησε η όλη ιστορία;

 

Το κανάλι του Ryan το ξεκίνησαν πρώτη φορά οι γονείς του όταν εκείνος ήταν ακόμα τριών ετών. Η μητέρα του Ryan, Loann, παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως καθηγήτρια γυμνασίου για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το κανάλι σε πλήρες ωράριο και το ρίσκο της... "βγήκε", αφού πλέον ο γιος της είναι εκατομμυριούχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top