Θα πάθετε πλάκα!37χρονος τραβάει σαν… μαγνήτης κάθε μεταλλικό αντικείμενο

Δεν ξέρει πως συμβαίνει αυτό

Κυριολεκτικά σαν μαγνήτης λειτουργεί ένας άνδρας από την Ινδία, αφού οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο κολλάει στο στήθος, το στομάχι αλλά και την πλάτη του. Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες όταν ο Αρούν Ραϊκβάρ έκανε ορισμένες εργασίες στο σπίτι του διαπίστωσε ξαφνικά ότι ένα καρφί κόλλησε πάνω στο κορμί του.
homme-magnetique.jpg

Αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για τυχαίο γεγονός, αλλά άλλαξε γνώμη όταν διαπίστωσε ότι αυτό συμβαίνει κάθε φορά που βρίσκεται κοντά σε κάποιο μεταλλικό αντικείμενο. Ο 37χρονος δηλώνει άγνοια για το πώς συνέβη αυτό αλλά την ίδια ώρα λέει ότι «είναι ωραία όταν κόσμος έρχεται να δει τις μαγνητικές μου ικανότητες».

Από την πλευρά τους οι γιατροί υποστηρίζουν ότι είναι κάτι φυσιολογικό, αφού όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιου είδους μαγνητικό πεδίο γύρω από το κορμί τους προσθέτοντας ότι κατά την εκτίμησή τους η κατ��σταση αυτή θα υποχωρήσει κάποια στιγμή καθώς «δεν είναι μόνιμη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top