ΒΙΝΤΕΟ:Ο αξιολάτρευτος Κουασιμόδος που κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο!

Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια

ΒΙΝΤΕΟ:Ο αξιολάτρευτος Κουασιμόδος που κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο!
Μπορεί να είναι ��ιαφορετικός, αλλά δεν παύει να είναι αξιολάτρευτος. Ο λόγος για έναν σκυλάκο που ονομάζεται Κουασιμόδος.

Ο γερμανικός πομενικός πάσχει από μια σπάνια πάθηση, που ονομάζεται «Short Spine Syndrome», δεδομένου ότι οι σπόνδυλοι του έχουν συμπιεστεί και το σώμα του δεν έχει αναπτυχθεί σωστά.
945912_fdsgdsf.jpg

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς φαίνεται να μην έχει καθόλου λαιμό, καθώς το κεφάλι του ενώνεται κατευθείαν με την καμπούρα του.

Το ζωάκι τριγυρνούσε στη Μινεσότα με ένα πολύ μικρό κολάρο να σφίγγει το λαιμό του και να εισχωρεί στο δέρμα του, σημάδι πως είχε εγκαταλειφθεί πολύ καιρό πριν αναπτυχθεί.

Ο Κουασιμόδος, μπορεί να δείχνει ��αράξενος και ίσως κάποιοι θεωρούν πως η κατάστασή του είναι μαρτυρική, αλλά οι άνθρωποι που πλέον τον φροντίζουν ισχυρίζονται πως το σύνδρομο δεν προκαλεί επιπτώσεις στη ζωή του και δεν τον δυσκολεύει, αν και θα χρειαστούν κάποια χειρουργεία για τη βελτίωση της κατάστασής του.

Την ίδια ακριβώς δυσπλασία έχουν εμφανίσει μόλις 13 σκυλιά σε όλο τον κόσμο και όλα επιβιώνουν. Ο σκύλος φιλοξενείται στο καταφύγιο Secondhand Hounds και δέχεται τις αγκαλιές και τα χάδια των εργαζομένων σε αυτό.

Παράλληλα γίνεται μια προσπάθεια για να βρεθεί ένα σπίτι που θα τον υιοθετήσει και για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Facebook που ξεπερνά τους 85.000 φίλους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top