ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κτήριο και το γκρέ��ισε!

Μετά απο καταδίωξη σε κεντρικό δρόμο στο Kansas City των ΗΠΑ

Σαν χάρτινος πύργος από τραπουλόχαρτα γκρεμίστηκε ένα κτήριο στο Kansas City των ΗΠΑ, όταν έπεσε «επάνω» του ένα αυτοκίνητο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η κινηματογραφική καταδίωξη της Αστυνομίας, ξεκίνησε όταν μία γυναίκα που οδηγούσε το κλεμμένο όχημα παραβίασε έναν ερυθρό σηματοδότη.

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στην οδηγό, αλλά εκείνη τους αγνόησε, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι αρχές να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης.

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε με φόρα πάνω σε ένα παλιό διώροφο κτήριο, μέρος του οποίου άρχισε να καταρρέει μετά τη σφοδρ�� σύγκρουση.

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ το κτήριο, το οποίο χτίστηκε το 1920, λειτουργούσε σαν αποθήκη αυτοκινήτων, και η αξία του να εκτιμάται στα 50 χιλιάδες δολάρια (40 χιλιάδες ευρώ).

Ο ιδιοκτήτης του κτηρίου μετά από αυτό που συνέβη απευθύνθηκε σε ένα μηχανικό, προκειμένου να δει αν η υπόλοιπη οικοδομή μπορεί να διασωθεί.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top