ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε τάφος βρικόλακα στην Βουλγαρία!

Ανακαλύφθηκε ένας παλουκωμένος σκελετός στην καρδιά!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε τάφος βρικόλακα στην Βουλγαρία!

​Ένας σκελετός ο οποίος πιστεύεται πως ανήκει σε.. «βρικόλακα», ανακαλύφθηκε στην Βουλγαρία.

Το μακάβριο εύρημα, είχε ένα παλούκι καρφωμένο στην καρδιά, ενώ πιστεύεται πως ο σκελετός, ανήκε σε έναν άνδρα ηλικίας 40-50 ετών.

Η ανακάλυψη, έγινε από τον Νικολάι Οβτσαρόφ, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ανακαλύπτει μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών.

αρχείο λήψης.jpg
Η ανασκαφή όπου βρέθηκε ο «τάφος του βρικόλακα» όπως τον ονομάζουν, έγινε στα ερείπια μιας αρχαίας θρακικής πόλης, που βρίσκεται στη νότια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.Η πόλη, η οποία κατοικείτο από το 5.000 π.Χ., αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν 20 χρόνια, πιστεύεται ότι είναι η τοποθεσία του ναού του Διονύσου.

Ανάμεσα στα ευρήματα της περιοχής, η οποία περιλαμβάνει μια ακρόπολη στην κορυφή του λόφου, ένα φρούριο και ένα ιερό, υπάρχει και μια σειρά από «τάφους βαμπίρ».

Μετά την ανακάλυψη, ο καθηγητής δήλωσε ότι «δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι για μια ακόμη φορά βλέπουμε ένα τελετουργικό ενάντια στους βρικόλακες. Συχνά υποβάλονταν σε αυτές άνθρωποι που είχαν πεθάνει κάτω απο αδιευκρίνιστες για την εποχή περιστάσεις».

Σύμφωνα πάντως με τον Μπόζινταρ Ντιμίτροφ, ο οποίος διευθύνει το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας στη Σόφια, έχουν βρεθεί περίπου 100 τέτοιοι σκελετοί στη Βουλγαρία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top