Επανενώθηκαν ερωτευμένα γαϊδουράκια στην Πολωνία

Προσπάθησαν να τα χωρίσουν

Επανενώθηκαν ερωτευμένα γαϊδουράκια στην Πολωνία

Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, ακόμα και τα γαϊδουράκια. Ο Ναπολέων και η Αντονίνα βρήκαν τον μπελά τους όταν δύο μητέρες διαμαρτυρήθηκαν ��πειδή τα παιδιά τους έβλεπαν να ζευγαρώνουν δημόσια σε ζωολογικό κήπο στο Ποζνάν της Πολωνίας.

Τα παράπονα έφτασαν έως τα αυτιά της δημοτικής συμβούλου του κόμματος της αντιπολίτευσης PiS Λίντια Ντούτζιακ, η οποία τάχθηκε στο πλευρό των γυναικών και ζήτησε από τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου να εγκαταστήσει έναν φράχτη ανάμεσα στα ζωάκια για να τα χωρίσει.

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη τα ερωτευμένα ζωάκια που εδώ και 10 χρόνια είναι μαζί και έχουν αποκτήσει 6 απογόνους… χωρίστηκαν.

Το συγκεκριμένο θέμα πήρε έκταση και τα πολωνικά ΜΜΕ έφεραν στο φως της δημοσιότητας την ιστορία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ειδικοί αναφέρθηκαν στις αρνητικές επιπτώσεις που έχει ο χωρισμός των δύο ζώων, ενώ περίπου 7 χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και το οποίο ζητούσε την επανένωση του ζευγαριού.

Τελικά, η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου υποχώρησε, και μέσω μιας ανακοίνωσης στο Facebook έγινε γνωστό ότι ο Ναπολέων και η Αντονίνα είναι και πάλι μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top