Χρήσιμο: ΔΕΙΤΕ το ξυπνητήρι που φτιάχνει… καφέ!

Απαραίτητη συσκευή, δεν νομίζετε;

Ποιος άνθρωπος δεν δυσκολεύεται να ξυπνήσει το πρωί; Ποιος άνθρωπος δεν πατά (τουλάχιστον μια φορά) αναβολή στο ξυπνητήρι του; Ποιος άνθρωπος δεν θα ήθελε να πίνει έτοιμο ζεστό καφεδάκι με το που σηκώνεται για να «ανοίξει» το μάτι του; Όλα αυτά φέρεται πως τα σκέφτηκε ο Βρετανός βιομηχανικός σχεδιαστής Josh Renouf, ο οποίος παρουσίασε μια ευφάνταστη ιδέα στο New Designers 2014 που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνη��ο.

2.jpg

Πρόκειται για το ξυπνητήρι που φτιάχνει καφέ, το περίφημο «The Barisieur». Το εν λόγω ηλεκτρονικό ρολόι σε ξυπνάει με αρώματα, ενώ μόλις αρχίζει να χτυπά ξεκινά να φτιάχνει και τον καφέ σου! Ό,τι πιο χρήσιμο δηλαδή για τα δύσκολα πρωινά ξυπνήματα!

3.jpg

Στη βάση του «μαγικού» The Barisieur, βρίσκεται ένα κλασικό ψηφιακό ρολόι, αλλά στην επάνω πλευρά υπάρχει διάταξη όπου ζεσταίνεται το νερό και φιλτράρεται με τον καφέ μέσα σε γυάλινη κούπα, ενώ έχουν τοποθετηθεί και δύο μικρά συρτάρια για ζάχαρη και κρέμα.

4.jpg

Ο χρήστης απλώς θα το βάλει σε λειτουργία πριν πέσει για ύπνο και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο καλύτερος… barista!

5.jpg

Η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 300 περίπου ευρώ αν και προς το παρόν ο δημιουργός έχει κατασκευάσει μόνο μία συσκευή, τη δική του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top