Κόβει την ανάσα: Μπαλαρίνα χορεύει πάνω σε… μαχαίρια!!!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες και το βίντεο

​Κόβει την ανάσα η μπαλαρίνα Amélie Segarra με τις φιγούρες της!

Συγκεκριμένα χορεύει πάνω σε ένα πιάνο με ουρά, φορώντας ένα ζευγάρι πουέντ πάνω στο οποίο έχει προσαρμόσει δύο κοφτερά μαχαίρια κουζίνας!

balarina1.jpg
Ο χορός στις μύτες των ποδιών είναι έτσι ή αλλιώς επίπονος, ενώ τώρα η Amélie τον κάνει και συναρπαστικό αλλά και τρομακτικό.

balarina2.jpg
Η εξισορρόπηση πάνω στις κοφτερές λεπίδες προκαλεί μεγάλο πόνο στη χορεύτρια, η οποία εκφράζει την αγωνία αλλά και την έντασή της βγάζοντας κραυγές κατά τη διάρκεια του χορού.

Η χορεύτρια ξύνει εσκεμμένα και με πάθος την ξύλινη επιφάνεια του πιάνου, προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω στις μυτερές άκρες των μαχαιριών. Η προσπάθεια γίνεται συγκλονιστική καθώς ο χορός συνοδεύεται από τις φωνές της χορεύτριας σε ένα σόου χωρίς μουσική υπόκρουση.

Η προσπάθεια της Segarra είναι συμβολική και έχει ως σκοπό να κινητοποιήσει συναισθηματικά το κοινού που πρέπει να σκεφτεί ότι πρέπει να αγωνίζεται για την τελειότητα.

balarina4.jpg
«Οι αδυναμίες ξεπερνιούνται όταν γίνονται τα όρια ανάμεσα σε φαινομενικά ασυμβίβαστες έννοιες όπως ομορφιά και σκληρότητα, ευθραυστότητα και βία, ζωή και θάνατος», αναφέρει η συγκλονιστική μπαλαρίνα.

Μη χάσετε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top