Παγόβουνο -ίσα με όλο το Μανχάταν- σπάει μπροστά στην κάμερα!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

​Την τρομερή δύναμη του φυσικού κόσμου κατάφερε να βιντεοσκοπήσει ένας Αμερικανός σκηνοθέτης, ο οποίος συνέλαβε εικόνες από τη διάλυση του μεγαλύτερου παγόβουνου της Γροιλανδίας.
Ο σκηνοθέτης James Balog με την ομάδα του κατασκήνω��αν για εβδομάδες στον παγετό για να καταφέρουν να βιντεοσκοπήσουν τη βροντερή φυσική εκδήλωση… της διάλυσης 4,6 κυβικών μιλιών πάγου που καταβρόχθισε η παγωμένη θάλασσα της Γροιλανδίας.
Μάλιστα, ο ίδιος για να κάνει δυνατή την κατανόηση του μεγέθους του φυσικού φαινομένου, είπε: "Είναι σαν να γίνεται σεισμός και να συντρίβεται όλο το Μανχάταν!".
Το βίντεο δείχνει τεράστια κομμάτια του πάγου να διαχωρίζονται και να βυθίζονται στη θάλασσα , ενώ δέος προκαλεί η εικόνα!
Σκοπός του σκηνοθέτη είναι να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με τις επιπτώσεις των παγετώνων και ��ις κλιματικές αλλαγές, ενώ οι κάμερες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ειδικές για τις συνθήκες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top