Σούπερ προϊόν: Στυλό για ανορθόγραφους!

Διορθώνει λάθη και δυσανάγνωστα γραπτά!

​Ένα σούπερ προϊόν αναμένεται να έρθει στην αγορά που θα σώσει από τη δύσκολη θέση πολλούς που έχουν «τσακωθεί» με την ορθογραφία!
Το πρωτοποριακό στυλό διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη, προειδοποιώντας τους χρήστες με ειδική δόνηση, όταν κάνουν ένα ορθογραφικό λάθος ή αν το χειρόγραφό τους δεν είναι ευανάγνωστο.
Το δονούμενο στυλό εφευρέθηκε από τη γερμανική εταιρία Lernstift, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά να μην κάνουν ορθογραφικά λάθη και να τα διδάξει να γράφουν ευανάγνωστα.
Το προϊόν διαθέτει τεχνολογία που αναγνωρίζει όλες τις κινήσεις γραφής, με δύο βασικές λειτουργίες: τη "λειτουργία καλλιγραφίας", το οποίο ειδοποιεί για δυσανάγνωστη γραφή, και τη "λειτουργία ορθογραφίας", που ειδοποιεί για ορθογραφικά λάθη.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η δεύτερη λειτουργία ανιχνεύει επίσης γραμματικά λάθη, χρήσιμη για κάθε συγγραφέα, παιδί ή ενήλικα.
Το στυλό για ανορθόγραφους δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά αναμένεται στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ προβλέπεται πως η εξέλιξη του προϊόντος θα διαθέτει και wi-fi για άμεση αποθήκευση των γραπτών λέξεων που θα συνδέεται με τον υπολογιστή!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top