Πάστορας προτείνει: «Τα άλογα είναι η θεραπεία για τους ομοφυλόφιλους»

Εναλλακτική ψυχοθεραπεία μέ τη βοήθεια του περήφανου ζώου

​Μια πρωτότυπη «θεραπεία» για την ομοφυλοφυλία ανακάλυψε και προτείνει ο πάστρορας, Ρέιμοντ Μπελ, της Cowboy church στη Bιρτζίνια.

Σύμφωνα μ'αυτή, τα άλογα είναι το κλειδί, καθώς μέσω της ψυχοθεραπείας μαζί τους, ο άνθρωπος συνειδητοποιεί τον εαυτό του. «Η μέθοδος EAP (σ.σ. Η ψυχοθεραπεία με την βοήθεια αλόγων) μπορεί να βοηθήσει οποιοδήποτε άνθρωπο ζει ενεργά ως ομοφυλόφιλος ή έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιες τάσεις. Όχι μόνο μετατρέπει τον 'ασθενή' σε πιο αρρενωπό, αλλά τον βοηθάει να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεκινήσει. Είτε πρόκειται π.χ. για βιασμό, εγκατάλειψη, έλλειψη αντρικού προτύπου, κακοποιήση ή απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση. Γιατί η ομοφυλοφυλιά είναι στην πραγματικότητα ένα είδος εθισμού. Δεν είναι ασθένεια, αλλά επιλογή του ατόμου».
Η θεραπεία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, ενώ η απήχηση τους στον κόσμο, οδήγησαν την πολιτεία της Καλιφόρνια, να θεσπίσει νόμο που να απαγορεύει την εφαρμογή του σε ανήλικους.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top