Obie: ένας σκύλος- "λουκάνικο" τεραστίων διαστάσεων!

Πρέπει να κάνει δίαιτα για να ζήσει!

​Είναι ο πιο χοντρός σκύλος στην ράτσα Dachshund ή "λουκάνικου", όπως συνήθως την αποκαλούμε. Ο Οbie ζυγίζει 35 κιλά και με δυσκολία μπορεί να μετακινηθεί, όπως θα δείτε και στο βίντεο! Το σκυλί έχει το διπλάσιο βάρος από ένα μέσο σκύλο της ράτσας του και αυτό είναι αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης που του είχαν οι ιδιοκτήτες του!

Το τάιζαν , το τάιζαν μέχρι που θα το έσκαγαν το καημένο το σκυλάκι! Οι ίδιοι είπαν πως δεν μπορούσαν να πουν "όχι" σ’ αυτό το παρακλητικό του βλέμμα!

Η δίαιτα ήταν η μόνη λύση να σωθεί ο Obie κι ευτυχώς οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες του λόγω της δικής τους ηλικίας, αναγκάστηκαν να δώσουν τον Obie και μάλλον να τον σώσουν κι όλας!

Η κτηνίατρος Nora Vanetta άκουσε για την περίπτωσή του και προσφέρθηκε ��α τον αναλάβει και να τον σώσει, κάνοντας του δίαιτα!

"Είναι πολύ τρυφερός και στοργικός. Προφανώς τον αγαπούσαν πολύ και είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις μαζί του" είπε η κτηνίατρος η οποία μέχρι να τον δει, πίστευε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος με το βάρος του! Αν και η άσκηση του Obie είναι ανέφικτη λόγω της παχυσαρκίας του, η Vanetta του εφαρμόζει μια ειδική δίαιτα και υδροθεραπεία!

Τα βήματα και η προσπάθεια του Obie να χάσει βάρος και να σωθεί ενισχύεται στο facebook, έχοντας περίπου 20.000 φίλους μέσα σε 1,5 μήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top