Νάνι Νάνι Νάνι... στο "αγελαδινό" ξενοδοχείο!!!

Θα μπορούσε να το διαφημίσει και ο Ρουβάς!!

Νάνι Νάνι Νάνι... στο "αγελαδινό" ξενοδοχείο!!!

​Η δημιουργικότητα δεν θα πρέπει να περιορίζεται, όπως γίνεται συνήθως, στο εσωτερικό μιας κατοικίας! Όπως και στην εξωτερική μας εμφάνιση, έτσι και στα κτίρια, τεράστιο ρόλο παίζει η εξωτερική αρχιτεκτονική του!! Το ξενοδοχείο «La Balade Des Gnomes» αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα, α��ού όμοιο του δεν υπάρχει στον κόσμο!!!

Αν και αρχικά σου δίνει την αίσθηση πως υψώνεται μπροστά σου ένα γιγάντιο θηλαστικό, μπαίνοντας μέσα στο κτίριο επαναπροσδιορίζεις τις αρχικές σου σκέψεις!! Χάρη στον εμπνευστή του Tim Burton, η ξύλινη αγελάδα δεν αποτελεί κατασκεύασμα του Τζεπέτο αλλά αντιθέτως είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανθρώπους και όχι στους ήρωες των παραμυθιών!! Σε αυτό το ξενοδοχείο όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου αντικρίζεις ξύλο, ενώ η διαμονή σε αυτό σε κάνει να λες από τη μια σπίτι μου σπιτάκι μου και από την άλλη να νιώθεις ότι κάνεις διακοπές σε πεντάστερο!

Αν βρεθείτε λοιπόν στο Βερολίνο, μη διστάσετε να το ψάξετε, γιατί απλώς η εμπειρία της διαμονή σας εκεί. θα σας μείνει αξέχαστη!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top