Πεντανόστιμες πιπεριές με φέτα και μυρωδικά

Διατηρούνται στο ψυγείο και μπορείτε να τις φάτε και την επόμενη μέρα

Τώρα το καλοκαίρι σίγουρα θα θέλετε να καταναλώνετε πιο ελαφριά γεύματα τα οποία να μπορείτε να τα φτιάξετε και εύκολα.

Xοιρινή τηγανιά με πιπεριές, ταλαγάνι και ψιλοκομμένη ντομάτα

Τι πιο νόστιμο λοιπόν φαγητό από τις πιπεριές με φέτα και μυρωδικά

Υλικά  (για 6-8 πιπεριές) 

6-8 πιπεριές  250 γρ. φέτα 
1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια 
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
 2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα σε κυβάκια 
λίγο ελαιόλαδο
 πιπέρι 

Λαχταριστή ελληνική τάρτα με ψητές πιπεριές φλωρίνης

Eκτέλεση της Συνταγής

 Πλένουμε τις πιπεριές “κέρατο”. Τις ανοίγουμε από πάνω και αφαιρούμε σπόρια και ίνες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Από την ποσότητα της ντομάτας ρίχνουμε τη μισή στη γέμιση και την υπόλοιπη την κρατάμε για το γαρνίρισμα. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και μπόλικο πιπέρι. Γεμίζουμε τις πιπεριές. Όση γέμιση σας περισσέψει, έστω και λίγη, την ρίχνετε πάνω από τις πιπεριές, ρίχνετε και τις υπόλοιπες ψιλοκομμένες ντομάτες, ραντίζετε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 - 45 λεπτά. Σερβίρετε τις πιπεριές ζεστές αλλά και κρύες.

Πηγή: foodurismo.com και Glomex
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top