5 σημάδια ότι ο έρωτας σας τελείωσε

Μήπως η φλόγα μεταξύ σας έχει σβήσει;

Είστε καιρό μαζί και η σχέση σας είναι αυτό που λέμε «σοβαρή». Κι όμως, το τελευταίο διάστημα νιώθεις ότι κάτι μέσα σου έχει αλλάξει και πως ο ενθουσιασμός ίσως έχει πια φύγει από τη μεταξύ σας σχέση. Όλο αυτό μπορεί φυσικά να είναι κάτι το παροδικό, που δικαιολογείται χάρη στη ρουτίνα και την κούραση από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που είναι μια ένδειξη ότι πράγματι η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει ως προς τα συναισθήματά σου. 

Προσοχή - Αυτά είναι τα 5 πιο διπρόσωπα ζώδια

Η επικοινωνία σας σου μοιάζει με αγγαρεία

Αν αδυνατείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί του ή κάθε φορά που σε παίρνει στο τηλέφωνο προτιμάς να μην το σηκώσεις, τότε ίσως αυτό είναι η πιο τρανή ένδειξη ότι δεν πρέπει να συνεχίσετε μαζί.

Κάνεις συνέχεια κριτική

Σε ενοχλεί ό,τι κι αν κάνει και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τα οποία ξέρεις πολύ καλά ότι θα τον πληγώσουν. Κι αυτό γιατί σίγουρα δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του.

5 σημάδια ότι ο έρωτας σας τελείωσε

4 άβολες στιγμές στο σεξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Δεν κάνεις πια πράγματα που τον ευχαριστούν

Πλέον σου περνάει αδιάφορο το να του πάρεις ένα τρυφερό δώρο χωρίς λόγο, το να φτιάξεις το αγαπημένο του γλυκό ή να φορέσεις σέξι εσώρουχα που ξέρεις ότι θα του αρέσουν.

Δεν κάνεις πια σχέδια για το μέλλον σας

Πλέον έχεις σταματήσει να σκέφτεσαι πώς θα είναι η κοινή σας ζωή και προτιμάς να αναπολείς τις καλές ημέρες της ελευθερίας σου. Παράλληλα, κανονίζεις εξόδους και δραστηριότητες με άλλους ανθρώπους από τη ζωή σου και δεν τον συμπεριλαμβάνεις ποτέ στα σχέδιά σου.

5 σημάδια ότι ο έρωτας σας τελείωσε

Σε ποιον τομέα θα ευνοηθείς το 2023 με βάση την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης

Ψάχνεις δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ

Είτε επειδή δεν θες να επικοινωνήσετε σε πιο βαθύ επίπεδο, είτε επειδή δεν νιώθεις την παλιά έλξη, συνεχώς αναβάλεις το να κάνετε σεξ. Και ξέρεις ότι αυτό είναι κομβικό στο να καταλάβεις ότι μάλλον τέλειωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top