Σε ποιον τομέα θα ευνοηθείς το 2023 με βάση την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης

Επαγγελματικά ή προσωπικά; Πού θα σταθείς τυχερή τη νέα χρονιά!

Ποιος θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας στη ζωή σας στη νέα γενέθλια χρονιά σας; Δηλαδή, από την ημέρα των γενεθλίων σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας; Υπάρχουν χρονιές πιο εύκολες και χρονιές πιο απαιτητικές. Χρονιές που οι σχέσεις, ο έρωτας, ο γάμος, απορροφούν το ενδιαφέρον μας και χρονιές που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η καριέρα μας.

Ποια ζώδια θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους το 2023;

Χρονιές που προτεραιότητα είναι η υγεία μας και χρονιές που η δράση μας εστιάζεται στο να αποκομίσουμε μεγαλύτερη υλικά οφέλη και χρήματα. Κάθε χρονιά της ζωής μας αναφέρεται λοιπόν, σε έναν διαφορετικό οίκο του ωροσκοπίου μας. Οι οίκοι είναι 12, άρα μιλάμε για έναν κύκλο 12 ετών που επαναλαμβάνεται κάθε 12 χρόνια.

Παραδείγματα:

  • Για το 2023, αν τα γενέθλια σας είναι στις 5 Ιουνίου, ο τομέας που θα βρείτε εδώ αφορά το διάστημα μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023. Στις 5 Ιουνίου 2023, θα πρέπει να ξαναμπείτε στην υπηρεσία αυτή για να βρείτε ποιος τομέας θα είναι ο σημαντικότερος από τις 05/06/2023 μέχρι τις 04/06/2024.
  • Αν τα γενέθλια σας είναι στις 3 Ιανουαρίου 2023 τότε θα πρέπει να μπείτε από τις 03/01/2023 και μετά για να βρείτε τον σημαντικό τομέα για τη χρονιά.

Δείτε σε ποιον τομέα θα είστε παραπάνω τυχεροί τη νέα χρονιά στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top