Ποια ζώδια θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους το 2023;

Η Άση Μπήλιου μας δίνει μία πρώτη ερωτική γεύση για τη νέα χρονιά!

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά σε πολλούς τομείς, το 2023 έρχεται για να αλλάξει το σκηνικό στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα ερωτικά και να φέρει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία. Όταν μιλάμε για τύχη στην αστρολογία, το μυαλό μας πάει στον Δία που είναι ο πλανήτης της εύνοιας, της επέκτασης και της αφθονίας.

Οι σημαντικές αστρολογικές αλλαγές που θα συμβούν το 2023

Στις 20/12/2022 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16/05/2023. Σε αυτή τη θέση ο Δίας θα μας χαρίσει αυθορμητισμό, δυναμισμό και θάρρος και θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια νέα αρχή στις σχέσεις και την ερωτική μας ζωή. 

Από τις 16/05/2023 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι την άνοιξη του 2024. Με τον Δία στον Ταύρο θα σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε σχέσεις οι οποίες μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Είναι λοιπόν μια ιδανική περίοδος για να χτίσουμε κάτι καινούριο το οποίο θα έχει γερές βάσεις, καθώς επίσης και για να δούμε τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή μας και σε ποιους ανθρώπους μπορούμε να επενδύσουμε.

Δείτε τα 5 ζώδια που θα ευνοηθούν ερωτικά το 2023 στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top