Kατσαρός: «όταν φτάνεις κοντά στο θάνατο αξιολογείς αλλιώς τα πράγματα»

Ο αθλητικογράφος μιλά για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Kατσαρός: «όταν φτάνεις κοντά στο θάνατο αξιολογείς αλλιώς τα πράγματα»

Λίγα λεπτά αρκούν για να σου αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή, σκέφτεται ο αθλητικογράφος Αντώνης Κατσαρός φέρνοντας στο μυαλό του το ατύχημα που του είχε συμβεί: «Τότε ήμουν αρχισυντάκτης στο δελτίο του Mega. Δεν είχα πιει καθόλου αλκοόλ αλλά είχα λόγω δουλειάς να κοιμηθώ 48 ώρες» τονίζει στο περιοδικό People.

Καθώς ήταν άυπνος και πολύ κουρασμένος, τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι με αποτέλεσμα να τρακάρει. Ο Αντώνης χτύπησε το κεφάλι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου έμεινε για εφτά ολόκληρες μέρες. Ο ίδιος όπως αναφέρει δε θυμάται τίποτα από εκείνες τις μέρες: «αυτό που υπάρχει στη μνήμη μου είναι πως ήμουν στο αυτοκίνητο πριν από το ατύχημα και μετά θυμάμαι τη μέρα που επέστρεψα σπίτι μετά το νοσοκομείο» τονίζει ο αθλητικογράφος.

Μπορεί να μην έχει μνήμες από το τραγικό εκείνο συμβάν όμως ξέρει πως έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο. Το ατύχημα κατά κάποιο τρόπο του έκανε καλό γιατί έμαθε να αξιολογεί αλλιώς τα πράγματα: «Σε κάποια πράγματα που δεν υπολόγιζες δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα και σε κάποια άλλα που θεωρούσες σημαντικά , μικρότερη» επισημαίνει και συνεχίζει «δίνεις μεγαλύτερη αξία στη ζωή γιατί καταλαβαίνεις πως δεν έχει κάτι άλλο μετά» ξεκαθαρίζει ο Αντώνης.

Ο αθλητικογράφος δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο: «όποιος ανήκει σε αυτό το χώρο, γουρλώνει τα μάτια του και κάνει πως έχει εκπλαγεί, είναι υποκριτής» τονίζει ενώ συμπληρώνει πως σκέφτεται να φύγει για τη Βραζιλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top