Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν έχουμε πληρωθεί από το Master Chef»

«Είναι 70 άτομα απλήρωτα από την παραγωγή!»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν έχουμε πληρωθεί από το Master Chef»

Πρώτη ανάρτηση: 06/07/2012, 00:55

Στον αέρα είναι το «Master Chef», καθώς μπορεί το trailer του να έχει βγει στον αέρα, τα περισσότερα επεισόδια να έχουν γυριστεί, και το μόνο π��υ μένει να γυριστεί να είναι ο τελικός, αλλά ουδείς ξέρει το πότε τελικά θα το δούμε στην τηλεόραση.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως όσοι εργάστηκαν σ΄αυτό, παραμένουν απλήρωτοι.Το αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στην ραδιοφωνική εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη, λέγοντας πως:

«Έχουμε γυρίσει ένα Master Chef. Λείπουνε τρία επεισόδια. Αυτό πήρε αναβολή. Εμείς, υποτίθεται ότι όταν μας πούνε πάμε να κάνουμε τον τελικό, θα πάμε να τον κάνουμε. Γιατί αν δεν τον κάνουμε, δεν πρόκειται να πληρωθεί κανείς».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «το θέμα δεν είμαστε εμείς, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν πληρωθεί και δουλέψανε, γιατί ήταν μια παραγωγή που είχε 70 άτομα. Ότι εγώ σαν Σακορμούτσος, ο Λαζάρου και ο Λουκάκος δεν πληρωθήκαμε, δεν τρέχει τίποτα, γιατί εμείς βγάζουμε από τη μαγειρική!»

Τέλος, μαρτύρησε, πως του έχει γίνει πρόταση να κάνει εκπομπή μαγειρικής, ενώ αποκάλυψε πως «μου έγιναν και άλλες προτάσεις, να φύγω από το Mega και να πάω κάπου αλλού, και δεν ήθελα. Έχω ζήσει το Mega και ξέρω πως λειτουργεί».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top